Drobečková navigace

Úvod > Vzdělávání > Blog > Marketingové akce, které ovládnou závěr roku 2023

Marketingové akce, které ovládnou závěr roku 2023



Webinář, online konference.jpg

Online marketing je nesmírně důležitý nástroj pro růst a úspěch vaší firmy. Především díky online marketingu mnohonásobně zvýšíte povědomí o vaší značce, dosáhnete vytoužených zisků a v neposlední řadě získáte nové zákazníky. To jsou opravdu vážné důvody, proč se online marketingu věnovat více do hloubky.

My v ANTEE jsme si důležitosti online marketingu vědomi. Proto pro vás sledujeme ty nejžhavější novinky a pravidelně vás o nich informujeme na našem blogu. Právě nyní jsme pro vás vybrali přehled těch nejzajímavějších marketingových akcí, o nichž věříme, že vás zaujmou a budou pro vás inspirativní.

Seznam nejzajímavějších marketingových akcí do konce roku 2023

      1. 3. 10. 2023 Trendy mobilního marketingu na Mobile Marketing Forum
        Zajímáte se o stále více populární mobilní marketing? Zajímá vás, jaké jsou aktuální trendy a jak lze využít moderní technologie, jako je virtuální realita apod.? Pak zajisté navštivte Mobile Marketing Forum, které proběhne v Galerii kavárny Louvre v Praze.
      2. 5. 10. 2023 E-shop tour Zlín
        Vlastníte e-shop a chcete načerpat inspiraci, jak využít jeho potenciál opravdu na maximum? Zajímají vás trendy v e-commerce? Zastavte se 5. 10. ve Zlíně, kde bude probíhat druhá zastávka oblíbené E-shop tour. Součástí akce bude také účastníky tolik oblíbený networking.
      3. 12. 10. 2023 E-shop tour Ostrava
        Máte to do Zlína daleko nebo se vám zrovna nehodí předchozí termín? Nebojte. O E-shop tour nepřijdete. O týden později totiž proběhne třetí a poslední zastávka této oblíbené akce, tentokrát v Ostravě. Tak neváhejte a využijte možnosti setkání s ostatními e-shopery, kteří řeší podobné věci jako vy. Bude to setkání plné inspirace a předávání vašich zkušeností.
      4. 17. 10. 2023 ANTEE - Webinář: Jak pracovat s Google Analytics 4
        Chystáte se používat nový analytický nástroj Google Analytics 4? Nebo už ho využíváte, ale ještě stále trochu tápete, jak s ním pracovat? Přihlaste se na náš online webinář o GA4. Ukážeme vám základní reporty a jak s nimi pracovat. Vysvětlíme vám, jak nastavit vlastní události a konverze a mnoho dalšího. Díky našemu webináři se GA4 stane vaším skutečným pomocníkem v marketingu.
      5. 19. 10 2023 Data Restart 2023
        Věnujete se analytice? Zajímají vás data science a business intelligence? Pak vám doporučujeme další ročník jedné z nejprestižnějších marketingových akcí - Data Restart 2023. Přijďte načerpat nové informace od odborníků ze světa managmentu, digitálního marketingu a e-commerce. Konference se můžete zúčastnit osobně v Praze nebo se na ní lze připojit odkudkoli online.
      6. 31. 10. 2023 ANTEE - Webinář: Jak získat zákazníky prostřednictvím LinkedIn
        Věděli jste, že LinkedIn můžete využívat také k získávání nových zákazníků? Na našem online webináři vám ukážeme, jak opravdu efektivně využívat tuto oblíbenou platformu. Přihlaste se na náš webinář zdarma a získejte cenné rady a tipy, jak si vytvořit atraktivní profil a nebývale silnou síť kontaktů, díky níž bude váš obchod skutečně růst. Více informací zveřejníme již brzy.
      7. 2. 11. 2023 Czech Internet Forum 2023
        Chcete se setkat s ostatními kolegy z digitálního marketingu a mediálního průmyslu? Pak určitě nepropásněte Czech Internet Forum. V rámci této akce se dozvíte o využití nastupující AI v mediálním prostoru, pozornost bude věnována také tvrobě videí, sociálním sítím, trendům v oblasti českého internetu a mnohým dalším tématům. Využijte skvělé možnosti, jak načerpat inspiraci a dozvědět se něco nového.
      8. 7. 11. 2023 MarketingOnHledáte prostor, v němž můžete načerpat nové informace, ale také i vy sami můžete přispět do diskuze svými cennými zkušenostmi z digitálního prostředí? Pak byste rozhodně neměli vynechat MarketingOn v Ostravě. Již 10. ročník této marketingové akce bude plný zajímavých přednášek, proběhne také již tradiční networking a panelová diskuze.
      9. 14. 11. 2023 ANTEE - Webinář: Legislativa pro obce a školy 2024
        My v ANTEE jsme odborníci na tvorbu obecních a školních webů. Jejich funkčnost a dodržení zákonných podmínek je pro nás klíčové. Nicméně víme, že držet krok s neustále se měnící legislativou není vůbec snadné. Proto jsme pro vás připravili webinář, v rámci kterého vám představíme kompletní legislativní předpisy platné pro rok 2024. Ušetřete si čas nad studiem zákonů. Přihlaste se na náš webinář a získejte aktuální informace na jednom místě. S námi budete mít jistotu, že je váš web v souladu se zákonem.
      10. 14. 11. 2023 Konference WebTop100 2023
        Zajímá vás, jakým směrem se ubírá digitální marketing? Jaké jsou aktuální trendy? Pak zavítejte na již 22. ročník konference WebTop100. Součástí programu bude také vyhlášení nejinspirativnější digitálních projektů.
      11. 30. 11. 2023 Creative Restart 2023
        Dochází vám inspirace? Cítíte, že potřebujete nové nápady pro svůj marketing? Creative Restart je tu pro vás. Celá konference bude protkána praktickými ukázkami a návody z oblasti marketingu. Přijďte se zrestartovat a chytit nový dech pro vaše podnikání.

      12. 5. 12. 2023 ANTEE - Webinář: Plánování marketingu pro rok 2024
        Naplánujte si rok 2024 tak, abyste s jistotou dosáhli všech vašich cílů a zajistili si ten nejúspěšnější rok v historii vaší firmy. Díky našemu webináři toho hravě dosáhnete. Odnesete kromě cenných rad a tipů také šablonu pro váš marketingový plán. Přihlašování na webinář spustíme již brzy. Sledujte náš web.

Pravidelně pro vás sledujeme novinky nejen ze světa online marketingu. Chcete být v obraze a o těchto novinkách dostávat informace do své emailové schránky?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru