Drobečková navigace

Úvod > Vzdělávání > Blog > Ohlédnutí za rokem 2021

Ohlédnutí za rokem 2021



Rok 2021 se kvapem blíží do svého finále, a tak bychom se s vámi při této příležitosti rádi ohlédli zpět a zrekapitulovali si, co vše nám právě končící rok přinesl. I přes všechna úskalí stále trvající těžké doby naše firma navazuje na růst z minulých let, a i nadále se posouvá vpřed. Sledujeme moderní trendy v našem oboru, díky čemuž můžeme přinášet inovativní řešení našim zákazníkům, jejichž spokojenost je pro nás prioritou číslo 1.

Co považujeme za největší úspěchy v našem vývoji, a tím i nejvíce přínosné změny pro naše zákazníky?

  • Výrazná investice do automatizace interních procesů. Rok 2021 je prvním rokem, během kterého probíhala fakturace po celou dobu pouze elektronicky.
  • Intenzivní práce na vývoji našeho redakčního systému, aby byl pro naše zákazníky tím nejlepším pomocníkem.
  • Inovace některých našich modulů – nejvýrazněji fulltextového vyhledávání, úřední desky, odesílání SMS zpráv, registrace uživatelů
  • Úprava cookies lišt pro všechny naše zákazníky – zcela zdarma právě v těchto dnech

My jsme specialisté na weby, s ostatním nám pomáhají partneři

Je pro nás naprosto zásadní, abychom i nadále byli co největšími specialisty v oblasti webů. V tomto směru máme vysoké ambice, chceme totiž našim zákazníkům nabízet ty nejkvalitnější služby a poradenství. Ale i přesto jim chceme poskytnout mnohem širší spektrum služeb a produktů. Nebojíme se tak přizvat ke spolupráci špičkové partnery, díky čemuž naši zákazníci získají komplexní nabídku všeho, co v dnešní době potřebují. Je nám tedy ctí, že jsme v letošním roce mohli navázat spolupráci s:  

  • Videofactory pro tvorbu profi videí
  • Rocketoo pro individuální e-shopová řešení
  • Mobilním rozhlasem pro moderní aplikace pro samosprávy
  • iQioskem pro digitální úřední desky

Firemní kultura

Troufáme si říci, že se nám toho v téměř uplynulém roce podařilo opravdu mnoho. Nic z toho se neobešlo bez rozhodování, při kterém vycházíme z našich hodnot. Tyto hodnoty jsme si pojmenovali v rámci tvorby Vize 2030, která vznikla rovněž letos. O jakých hodnotách zde konkrétně mluvíme? Jedná se o:

  • Odbornost
  • Inovaci
  • Lidskost

Zmíněné hodnoty mají kladný dopad na naši firemní kulturu, aby tomu tak opravdu bylo v celé firmě, opíráme se o ně už při hledání nových kolegů do našeho týmu.

Kdo za vším stojí?

Náš tým se neustále rozrůstá. Dnes možná více než kdy jindy je opravdu zapotřebí udržovat týmového ducha. Proto jsme rádi, že i v této složité době se nám podařilo sejít se v hojném počtu osobně a společně tak přemýšlet nad zlepšováním našich služeb.  

vyjezdni zasedani ANTEE

 

I díky výše uvedené Vizi 2030 si můžete být jisti, že ANTEE s. r. o. zůstává i nadále vaším stabilním partnerem do dalších let. A my se na naši další spolupráci už nyní velice těšíme.

Dovolte nám, abychom vám opravdu upřímně poděkovali za vaši důvěru, kterou do nás vkládáte. Je to totiž právě vaše důvěra, která nám dává nejen sílu do celé naší tvorby, ale zejména nám dokazuje, že vše, co děláme, má opravdu smysl.

Závěrem od nás přijměte přání krásného a radostného prožití nadcházejících vánočních svátků. V novém roce 2022 ať vás potká mnoho úspěchů a co nejvíce bezstarostných dní.

 PF_2022

Za tým ANTEE

Ing. Petr Friml, výkonný ředitel