Drobečková navigace

Úvod > Vzdělávání > Blog > Jaký byl E-commerce day 2024 a co si z něj odnášíme?

Jaký byl E-commerce day 2024 a co si z něj odnášíme?



Jaký byl E-commerce day 2024 a co si z něj odnášíme?

Minulou sobotu jsme se zúčastnili E-commerce day 2024 v Brně a jsme opravdu moc rádi, že jsme se zde mohli potkat se spoustou zajímavých lidí.

Kromě toho, že jsme měli možnost osobního setkání s mnohými z našich stálých zákazníků, jsme navázali nové kontakty s několika firmami, poznali jsme opravdu mnoho inspirativních osobností a získali jsme cenné poznatky a tipy, které jsou v e-commerce prostředí právě teď aktuální.

Díky osobním rozhovorům jsme poznali, s jakými výzvami se firmy momentálně potýkají a mohli jsme jim nabídnout náš pohled a možnosti řešení. A za to jsme opravdu velice vděčni, protože jen díky vašim konkrétním příběhům můžeme naše služby ještě více zdokonalovat na míru vašim potřebám a cílům.

Zeptali jsme se naší odborné konzultantky Lenky Kellnerové, která z přednášek pro ni byla nejvíce inspirativní.

“Hodně mi v paměti utkvěly poznatky z přednášek Je e-mailing nezbytný marketingový nástroj pro všechny generace? a Sleva jako mocný marketingový nástroj. Dostala jsem odpovědi na to, které generace e-mailing využívají, jaký dopad mají nabízené slevy na prodej a jak se vyplatí zapojit do strategie i ochutnávku alespoň nějaké části zboží zdarma. Díky přednáškám a setkání s nesmírně zajímavými lidmi mám v hlavě několik zajímavých nápadů, které můžeme v ANTEE aplikovat do praxe a stát se pro naše zákazníky ještě zajímavějšími partnery.”

E-commerce day 2024 A samotný program konference? Ten byl nabitý těmi nejzajímavějšími aktuálními tématy z oblasti e-commerce.

Odnášíme si opravdu mnoho nápadů a tipů, na jejichž implementaci do našich služeb právě usilovně pracujeme.

A vy se už nyní můžete těšit, jaké novinky pro vás díky E-commerce day chystáme!

Nestihli jste se s námi na E-commerce day potkat osobně, ale rádi byste s námi probrali vaše aktuální výzvy, s nimiž Vám my v ANTEE můžeme pomoci?

Využijte naší nabídky bezplatné konzultace a svěřte se do rukou opravdových odborníků.

Chci se potkat se specialistou